Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag31.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

TTG samarbetar med SAS

Publicerad: 6 Juni 2002, 10:16
Uppdaterad: 6 December 2015, 17:15

TTG Sverige har tecknat ett samarbetsavtal med flygbolaget SAS. Tanken är att försöka lyfta upplagorna för en rad titlar, som Golf Digest, Residence och Vi Båtägare, genom att erbjuda rabatterade abonnemang till SAS Eurobonuskunder.


Enligt TTGs vd, Kerstin Neld, når man en stor del av sin målgrupp genom avtalet, vilket även omfattar tidningarna Båtnytt och Cosmopolitan.

-Våra läsare är både män och kvinnor, men vi riktar oss framförallt till män. Till exempel via tidningar som Båtnytt och Golf Digest. Många av våra läsare är frekventa resenärer och vi tror att samarbetet stärker våra varumärken, säger Kerstin Neld.

Kunder som nappar på erbjudandet kan teckna abonnemang, där en del av priset betalas kontant och en del med Eurobonuspoäng. Priset på en helårsprenumeration på exempelvis Båtnytt sänks från 439 kronor till 219 kronor, plus att kunden "betalar" 1000 bonuspoäng.

Bakom TTG Sverige står den holländska mediekoncernen Telegraaf.

Henrik Kindwall

henrikk@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.