Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag24.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

TTG reggar fler båttitlar

Publicerad: 11 Augusti 2008, 06:10
Uppdaterad: 6 December 2015, 16:43

Förlaget TTG har registrerat ett flertal båttitlar hos PRV.


Förra året förvärvade förlaget tidningen Segling. Sedan tidigare ger man även ut månadstidningarna Båtnytt och Vi Båtägare samt sajten Maringuiden.se.

Dessutom reggade TTG titeln Allt om Båtar tidigare i år efter att Bonnier gått ut och berättat att man planerade en tidning med det namnet.

Nu har förlaget registrerat titlarna Sjöliv, Det billiga båtlivet, Allt om båtliv och Allt om sjöliv. Samtliga för utgivning med 4-6 nummer per år.

- Vi ser kontinuerligt se över titlar som kan passa oss, säger TTGs Klaus Bengtsson.

TTG har under mässan Allt för sjön en monter som heter just Det billiga båtlivet.

- Där vi talar om att man kan komma ut på sjön för en billig penning, man behöver inte investera miljoner. Om vi skulle vilja ta det vidare är det bra att registrera namnet, säger Klaus Bengtsson.

Finns det plats för fler båttidningar?

- Det finns plats för en tidning som tar ett brett grepp. Det finns nog många som inte vet om vilken stor skatt vi har med skärgården. Det behöver ju inte bara handla om båtar, man kan ju ta upp windsurfing, fiske, allt som har att göra med livet på sjön.

Martin Schori

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.