Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag25.11.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Trygg Hansas marknadsdirektör lämnar

Publicerad: 10 Maj 2010, 07:49
Uppdaterad: 6 December 2015, 15:51

Trygg Hansa Codans marknadsdirektör Klas Rosenblad lämnar efter knappt två månader.


Klas Rosenblad lämnade tjänsten som vd för MTG TV Online för att tillträda som Trygg Hansas marknadsdirektör den 15 mars. I förra veckan sade han upp sig från försäkringsbolaget.

– Det är inget konstigt. Han menar att hans syn på kultur och arbetet framåt inte är förenligt med den övriga organisationens. Han beslutade sig då för att snabbt lämna innan det har gått för långt tid. Det är egentligen ganska odramatiskt, säger Johan Eriksson, presschef på Trygg Hansa Codan.

En misslyckad rekrytering?

– Nej, det skulle jag inte säga, Klas är duktig, men det är trist att vi inte hittade en permanent lösning. Nu går Phil Wilson-Brown, som tidigare var tillförordnad, in igen så arbetet fortskrider utan avbrott.

När har ni en ersättare till Klas Rosenblad?

– Vi har inlett rekryteringen och hoppas vi har en lösning så snart det bara går. Givet att det är maj nu, så blir det förmodligen tidigast efter sommaren.

Klas Rosenblad:

– Trygg Hansas kultur passar inte mitt sätt att spela fotboll, så det var lika bra att vara ärlig istället för att försöka slå knut på mig själv.

Vad ska du göra nu?

– Jag har lite saker som puttrar, men inget konkret. Jag ville inte se mig om efter annat utan göra en clean cut. Jag är övertygad om att det löser sig.

Synnöve Almer

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.