Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Tre Peter Magnusson i TV4:s dramaserie

Publicerad: 8 maj 2009, 09:07
Uppdaterad: 6 december 2015, 16:26

Peter Magnuson spelar tre roller och står även som manusförfattare till TV4:s nya dramasatsning. "Serien är gripande", säger Fredrik Arefalk, programchef på TV4.


Blomstertid heter serien som ska sändas i fem delar på TV4 med start onsdagen den 3 juni 21.00.

Programmet handlar om Steven, Kenneth och Anders som får besök av en dokumentärfilmare som fjorton år tidigare gjort en film om de då unga killarna. I serien, som utspelar sig under några sommarveckor, återvänder filmaren för att se hur de tre nu vuxna männens liv har blivit. Mötet påverkar allas liv.

De tre rollerna Steven, Kenneth och Anders spelas av Peter Magnusson, känd från bland annat Hey Baberiba.

- Det är en väldigt bra och fin serie. Den är både rolig och gripande, och visar vilken unik begåvning Peter är både som manusförfattare och skådespelare, på ett sätt som vi inte har fått se tidigare, säger Fredrik Arefalk, programchef på TV4.

Manuset är skrivet av Peter Magnusson och Martin Persson som även stod bakom "I en annan del av Köping". Stockholm-Köpenhamn har producerat serien.

Erik Wisterberg

erik@dagensmedia.se

Fredrik Svedjetun

Chefredaktör och ansvarig utgivare

fredrik@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.