Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag05.08.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Tre hämtar vd från MTG

Publicerad: 1 September 2016, 07:34
Uppdaterad: 1 September 2016, 07:45

Johan Johansson utsedd till ny vd för mobiloperatören i Sverige.


Ämnen i artikeln:

TreMTG

Han kommer från en tjänst som finans- och operativ chef på MTG Sverige. Nu efterträder Johan Johansson Nicholas Högberg på vd-posten för Tre Sverige.

 – Johan har ett driv, en affärsförståelse och en personlighet som gör honom till rätt person att fortsätta leda Tre in i framtiden. Johan har en spännande bakgrund inom MTG med gedigen erfarenhet av att styra och leda för snabb och lönsam tillväxt i en miljö med hög förändringstakt och utmanarattityd. Jag är övertygad att Johan kommer att göra ett utmärkt jobb att fortsätta utmana marknaden och samtidigt jobba vidare med att öka kundnöjdheten hos våra drygt två miljoner svenska kunder, säger Peder Ramel, styrelseledamot Hi3G Access AB och tillförordnad vd, i ett pressmeddelande.

Johan Johansson, som började som trainee på MTG 2006 och ingått i bolagets ledningsgrupp sedan 2015, tillträder som vd den 10 oktober.

– Jag är mycket glad över att ha fått möjligheten att leda Tre i en mycket spännande tid. Tre har tagit marknadsandelar varje kvartal de senaste nio åren och det kommer bli mycket spännande att få vara en del av den fortsatta accelererande resan. Tre har gjort ett fantastiskt jobb och byggt bolaget med lönsam tillväxt. Det känns inspirerande och roligt att få förtroendet att ta Tre till nästa steg, kämpa för fler och nöjdare kunder, utveckla bolaget och därigenom bygga långsiktigt värde, kommenterar Johan Johansson.

Viktor Ek

viktor.ek@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

TreMTG

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.