Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Fredag27.11.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Tre ger sig in i Surf Open-bråket

Publicerad: 15 Februari 2008, 11:41
Uppdaterad: 6 December 2015, 16:56

Mobiloperatören Tre passar på att plocka poäng i bråket mellan medieägarna och Telias mobil-browser Surf Open, genom att lägga annonser på mediernas spärrsidor. "Det är en relevant plats för oss att synas på", säger Erik Hörnfeldf, pr- och informationschef på Tre.


Tres tanke är att lägga annonser på de spärrsidor som möter den mobilsurfare som försöker ta sig in på sajter som har blockerat Surf Open, som till exempel Expressen eller Di.se.

- Det borde vara en bra plats för oss att synas på och berätta för användarna att de slipper råka ut för spärrade sidor om de surfar med Tre. Vi ska försöka få det ordnat så snart vi har pratat med rätt personer, säger Erik Hörnfeldt.

Vad tycker du om Telias Surf Open?

- Det är inget bra initiativ. Jag tror att folk vill att internet i mobilen så långt det går ska påminna om den upplevelse de är vana vid från datorn. Så är inte fallet med Surf Open. Alla de här försöken att sälja internatacces med annonser fungerar dåligt.

Henrik Widell

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.