Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag24.11.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Trackster-vd och Tradera-grundare startar sajt

Publicerad: 13 Februari 2008, 11:23
Uppdaterad: 6 December 2015, 16:56

Amanda Undin, vd på dm-byrån Trackster startar hyrsajten för prylar och tjänster, Hyrahyra.se, tillsammans med Traderas grundare Daniel Kaplan. "Det var min idé och jag är väldigt stolt över sajten", säger Amanda Undin.


- Jag spånade lite med Daniel (Kaplan) som är en kompis ifrån Handels och drog idén om en sajt liknande Blocket där man istället för att sälja, kunde hyra saker och tjänster. Han nappade och jag är faktiskt stolt över att de idéer jag la fram då har blivit en sajt idag, säger Amanda Undin.

En källa uppger samtidigt för Dagens Media att Amanda Undin har sagt upp sig från Trackster men det är något som Amanda Undin bestämt förnekar.

- Nej det stämmer inte alls, det dementerar jag helt och hållet. Jag tycker du ska ta och ringa upp din källa och fråga varför han eller hon sprider illvilliga rykten.

Kommer inte Hyrahyra.se kräva en hel del av din tid framöver?

- Nej jag är med som delägare men har i övrigt inga andra åtaganden i sajten. Det jag ägnar mig åt utöver Trackster är stand up och det sköter jag på min fritid.

Henrik Widell

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.