Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Fredag18.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Törnrosa på Centralen

Publicerad: 21 November 2008, 11:35
Uppdaterad: 6 December 2015, 16:35

Hon sov i hundra år, nu är hon pigg nog att gästa Centralen i Stockholm för lanseringen av Walt Disneys klassiker på Blu-ray. På onsdag arrangerar Walt Disney ett jippo i samarbete med Samsung och Kiviks musteri.


Anna Glanmark I januari 1959 hade Törnrosa urpremiär på biografer i USA. Nästan 50 år senare, den 19 november släpptes filmen på 2-disc Blu-ray och en 2-disc specialutgåva på Disney dvd. För att skapa lite extra uppmärksamhet kring lanseringen byggs nu på onsdag en Törnrosavärld upp i centralhallen på Stockholms Central.

Törnrosa i egen hög person kommer att vara där varje heltimme mellan kl.14.00 och kl.18.00. Samsung kommer att visa snuttar ur filmen på deras nya skärmar och Kiviks musteri kommer att dela ut smoothies till förbipasserande.

- Vi ville skapa en rolig upplevelse för familjer på en plats där många rör sig. Framför allt vill vi tala om det nya Blu-rayformatet. En del tycker det är krångligt med ny teknik, därför vill vi passa på att förklara lite extra, säger Anna Glanmark, produktchef, Walt Disney Studios Home Entertainment.

Jippot är utfört i egen regi och i samarbete med Taste pr. Samsung och Kivik är samarbetspartners med Walt Disney Studios Home Entertainment sedan tidigare.

Helena Engelbrecht

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.