Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Fredag25.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Topproducenter till Kanal 5

Publicerad: 15 Augusti 2008, 07:24
Uppdaterad: 6 December 2015, 16:43

De två svenska topproducenterna Henrik von Zweigbergk och Sven Stojanovic ska ta hand om inspelningen av Kanal 5s storsatsning Vem kan slå Filip och Fredrik?


Enligt Dan Panas, presschef på Kanal 5, är serien en omfattande och krävande produktion. Henrik von Zweigbergk och Sven Stojanovic har bland annat producerat Melodifestivalen.

- Det är jätteroligt att vi fått sådana toppkrafter till projektet. Även med europeiska mått så är de extremt skickliga och de är vana vid rappa produktioner av den här kalibern, säger Dan Panas.

I september börjar inspelningarna av programmet, där svenska folket får utmana programledarduon Filip och Fredrik som denna gång är tävlande. Ingvar Oldsberg är spelledare.

- För oss är det här en superfemma.

Henrik von Zweigbergk berättar att han länge har blivit uppvaktad av Thomas Lindgren, en av grundarna av produktionsbolaget Stockholm-Köpenhamn.

- Han har varit på mig länge. Det här lät intressant eftersom det var Filip och Fredrik och jag hade också tänkt från början att Sven Stojanovic skulle vara med. Det kändes hur kul som helst att jobba med dem och Ingvar Oldsberg, säger Henrik von Zweigbergk.

Han fortsätter:

- Det finns en kemi mellan Filip och Fredrik och Ingvar som är väldigt trivsam. De småskojar mest med varandra hela tiden. Men samtidigt är det en tävling och vi kommer att få se Filip och Fredrik vara väldigt fokuserade och engagerade i att vinna tävlingarna.

Madeleine Nilsson

Redaktör

madeleine@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.