Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag21.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Topphälsa blir mer glamorös

Publicerad: 5 November 2008, 12:48
Uppdaterad: 6 December 2015, 16:36

Hälsotidningen Topphälsa gör om formen för att förstärka mode- och skönhetskänslan. Dessutom ökar utgivningstakten från 12 till 13 nummer.


Förutom att formen får en ansiktslyftning så förändras även innehållet. Mode och skönhet får fler fasta inslag och dessutom blir det mer psykologi.

- Vi ska inte göra om helt men vi toppar formen. Vi förstärker de olika delarna för att betona att det är både det inre och yttre som är viktigt och att man behöver ta hand om hela kroppen, säger Challe Lundholm, chefredaktör på Topphälsa.

- Vi kände att nu var det dags att ta ett glamoursteg. Det är rätt i tiden och vi har relativt unga läsare jämfört med andra hälsotidningar. De köper mycket skönhetsprodukter och gillar mode så jag tror att tiden är mogen för att ta det här steget.

Omgörningen ska vara klar till nummer två 2009, vilket är det första numret för året. Nästa år ska tidningen även satsa ytterligare på sina event, till exempel hälsoresor, inspirationskvällar och träningsvideor. Ett kändisteam med bland andra Kristin Kaspersen, Martina Haag och Paolo Roberto ska delta i olika event som genomförs tillsammans med Topphälsas annonsörer.

- Det är ett steg mot en ännu modernare tidning när vi tar konceptet utanför redaktionen. Våra läsare är verkligen intresserade av nya saker och vi har fått väldigt bra gensvar.

Madeleine Nilsson

Redaktör

madeleine@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.