Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag26.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Toppchefer lämnar Lowe Brindfors efter schism

Publicerad: 8 Augusti 2008, 13:45
Uppdaterad: 6 December 2015, 16:43

Dagens Media kan avslöja att Lowe Brindfors drabbats av flera tunga avhopp. Kreative chefen Håkan Engler, stjärn-adn Tove Langseth samt hennes man, copyn Olle Langseth, har sagt upp sig. Ny kreativ chef blir Rickard Villard.


Håkan Engler har även varit Lowe Brindfors byråchef, i samband med att Tove Langseth befodrades till kreativ chef i slutet av 2006. Sedan en tid är han på nytt cd. Men inte så länge till. Dagens Media kan avslöja att han snart lämnar byrån.

- Ja, jag har sagt upp mig, men det är inte riktigt officiellt än, säger Håkan Engler.

Vad ska du göra i stället?

- Det kan jag inte säga, jag har inte slutat än.

Enligt uppgifter till Dagens Media är orsaken till avhoppet att det skurit sig i relationen mellan Lowe Brindfors vd Björn Larsson och Håkan Engler. Men de uppgifterna vill inte Håkan Engler kommentera.

Håkan Engler vill inte heller kommentera om Lowe Brindfors har hittat en ersättare till honom. Men enligt källor till Dagens Media blir Rickard Villard ny kreativ chef. Han är för närvarande ad på byrån.

- Jag är pappaledig i ett par veckor och har egentligen ingen kommentar till det. Vad som händer när jag kommer tillbaka får vi se, säger Rickard Villard.

Samtidigt väljer paret Tove och Olle Langseth att lämna byrån. Även Tove Langseth är sparsam med kommentarerna.

- Jag misstänkte att det var därför du ringde. Jag kan inte säga så mycket om det nu, säger hon, och ber att få återkomma på måndag.

Dagens Media har sökt Lowe Brindfors vd Björn Larsson.

Martin Schori

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.