Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag28.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Tobias Bringholm:"Jag är oerhört glad"

Publicerad: 12 Augusti 2008, 10:27
Uppdaterad: 6 December 2015, 16:43

I en intervju med Dagens Media berättar Tobias Bringholm om sitt nya jobb och om hur han ser på anklagelserna mot honom.


Som Dagens Media tidigare berättat blir Tobias Bringholm Skandinavien-vd på produktionsbolaget Eyeworks. Samtidigt som han utreds för ekonomiska brott.

- Jag hoppas att det inte ska påverka mitt arbete. Jag är väl medveten om utredningen och det är alla inblandade här också, säger Tobias Bringholm.

Hur ser du på anklagelserna mot dig?

- Det pågår en juridisk process och den får ha sin gilla gång. Jag tror på rättvisan så det är bara att avvakta och jobba vidare med mitt nya uppdrag.

Hur känns det att vara tillbaka på den svenska tv-scenen?

- Jag är oerhört glad och det känns väldigt inspirerande att få jobba igen. Eyeworks är ett spännande företag som på kort tid lyckats skaffa sig en stark position på den globala tv-marknaden.

Vad ska du göra på Eyeworks?

- Jag ska få verksamheten i Skandinavien att växa, vi finns i Sverige och Danmark men förutom ett antal rättigheter så finns vi inte i Finland och Norge. Jag ska också jobba globalt med programutveckling.

Martin Schori

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.