Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag28.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Tips och inspiration

”För att motivera nya beteenden och stimulera nya tankar så krävs andra belöningar än högre lön och monetära förmåner”, berättar Anna Tebelius Bodin.

Därför gör människor motstånd – och så kan du få med dem på tåget

Du är chef. Du vill göra förändringar. Alla stretar emot. Frågan är varför? Per Sjögren vände sig till Anna Tebelius Bodin, vinnare av Mensapriset 2020, för svar. Det utmynnade i ett samtal om signalsubstanser – där mycket handlar om att klara av att hantera det förrädiska kortisolet.

Publicerad: 2 September 2020, 10:52

Vi lever i en tekniksnabb värld där nya sätt att kommunicera, resa, läsa, handla och skapa relationer påverkar våra värderingar och behov väldigt mycket. Omvärlden blir mer oförutsägbar och svårnavigerad

Få hela storyn –

Starta din prenumeration.

Första 30 dagarna utan kostnad

Obegränsad tillgång till allt digitalt innehåll
Vårt exklusiva magasin

Möjlighet att säga upp under första 30 dagarna

För 5 995 kr/år (ex. moms) får du tillgång till allt vårt digitala material och vårt magasin. Prenumerationen är löpande på årsbasis. Första månaden är utan kostnad och du har då möjlighet att säga upp din nystartade prenumeration.

Starta din prenumeration
Redan prenumerant? Logga in

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.