Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Söndag29.11.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Thörn & Täckenström in i byrånätverk

Publicerad: 4 April 2002, 07:28
Uppdaterad: 6 December 2015, 17:16

WPP-ägda reklambyrånätverket J. Walter Thomson sluter Stockholmsbaserade reklambyrån Thörn & Täckenström till sig.


- Det innebär att vi inleder ett samarbete med världens finaste, bästa och roligaste nätverk, säger Hans Täckenström, vd Thörn & Täckenström.

Tekniskt innebär Thörn & Täckenströms medlemskap i J. Walter Thomson, JWT, att byrån är partner och representerar gruppen i Sverige. Några pengar byter dock inte ägare i och med starten av samarbetet enligt Hans Täckenström.

- JWT skiljer inte mellan delägarskap och partnerskap, säger han.

JWT har dock en option på att köpa en del av Thörn & Täckenströms verksamhet om båda parter är intresserade av en sådan affär.

Hans Täckenström hoppas att samarbetet med JWT ska ge byrån en skjuts framåt i sitt arbete med att expandera i Norden. Thörn & Täckenström har i dagsläget flera kunder som arbetar i Norden och Baltikum, bland annat SAS Trading, Hemtex och Lafarge Tekkin, och kunderna ska få bättre hjälp av byrån när JWT är med i bilden.

- Det är en nödvändighet för oss att tillhöra ett nätverk för att serva våra internationella kunder på ett professionellt sätt. Dessutom hoppas vi att samarbetet med JWT ska innebära att vi hamnar som tänkvärda samarnetspartners för internationella kunder som inte har, men söker, en nordisk närvaro, säger Hans Täckenström.

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.