Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag29.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Thomas Gibson lämnarLeo Burnett: "Det känns rätt"

Publicerad: 30 April 2008, 12:00
Uppdaterad: 6 December 2015, 16:50

Thomas Gibson slutar som vd på Leo Burnett för att börja på Peacock. - Det känns tråkigt att lämna dem man har jobbat med. Men samtidigt känns det som rätt läge för mig nu att gå vidare, säger han till Dagens Media.


Thomas Gibson har jobbat på Leo Burnett i 3,5 år. Nu vill han gå vidare. Han tillträder snart en tjänst som projektledare på Peacock.

- Jag sade upp mig för ett par veckor sedan och personalen blev informerad idag. Jag fick ett erbjudande från Peacock som kändes väldigt spännande. Då kände jag att det var dags, säger Thomas Gibson.

Hur känns det att sluta?

- Det är dubbelt, såklart. Det känns roligt att gå till Peacock, som är ett spännande företag. Men samtidigt känns det tråkigt att lämna dem man har jobbat med, särskilt Lars Göran Uddman som jag har kört delat ledarskap med. Det har funkat väldigt bra med honom. Även de andra som jobbar där är väldigt duktiga.

Fredrik Svedjetun

Chefredaktör och ansvarig utgivare

fredrik@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.