Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Söndag20.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

The Voice skjuter upp relanseringen

Publicerad: 18 Augusti 2008, 09:29
Uppdaterad: 6 December 2015, 16:42

I dag skulle det vara premiär för ungdomskanalen The Voices nya grafiska profil. Men på grund av leveransproblem skjuts relanseringen upp. "Hade vi kört i dag fanns det risk för att det hade dykt upp småproblem", säger programchef Bo Thorp.


Som Dagens Media tidigare berättat har The Voice gjort om sitt utseende. Målet är att samla alla The Voices kanaler under en och samma profil, att attrahera en äldre målgrupp och att slå tillbaka mot ZTV och MTV, som flyttat fram sina positioner.

- Vi har samlat alla trådar och har en tydlig riktning. Målgruppen ska känna igen en The Voice-produkt, oavsett kanal, sa programdirektör Bo Thorp tidigare till Dagens Media.

Premiärdatumet var satt till den 18 augusti. Men enligt Bo Thorp, som för närvarande befinner sig i London för att överse relanseringen, är det hela försenat.

- Vi har fått leveransproblem och vi har valt att skjuta på det. Hade vi kört i dag fanns det risk för att det hade dykt upp småproblem, säger han.

Hur påverkar detta er relansering?

- Tittarna påverkas nog inte så mycket eftersom vi inte berättat för dem att det här är på gång.

Istället blir premiären den 26 augusti.

Martin Schori

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.