Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag25.11.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

The Economist väljer Four C PR i Sverige

Publicerad: 5 Februari 2008, 08:03
Uppdaterad: 6 December 2015, 16:57

The Economist samlar Fredrik Reinfeldt, Anders Borg och Lars Leijonborg för en konferens med näringslivet. Four C PR har fått jobbet att sköta alla medierelationer.


- Vi är en byrå som har många internationella kontakter. The Economist kontaktade oss och det känns naturligtvis jätteroligt att få jobba med detta, säger Lars Dagerholt, vd Four C PR.

Den anrika affärstidningen The Economist arrangerar en rad konferenser och sammankomster runt om i världen. Men det är första gången som ett sådant arrangemang genomförs i Sverige. Ett flertal medlemmar i alliansregeringen kommer att vara på plats för att diskutera temat Sveriges konkurrenskraft.

- Det är ett forum för att skapa kontakter mellan regering och näringsliv, och ämnet Sveriges konkurrenskraft, är alltid ett viktigt ämne, säger Lars Dagerholt.

Men smakar det så kostar det. Om du vill mingla med Reinfeldt, Borg, Odell och Leijonborg får du hosta upp 1.500 Euro, cirka 14.000 kronor.

Erik Wisterberg

erik@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.