Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag02.12.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Tempel: Förlusten av Comhemfår inga konsekvenser

Publicerad: 25 Februari 2009, 08:58
Uppdaterad: 6 December 2015, 16:21

Tempel gjorde en förlust på 400.000 kronor för räkenskapsåret som slutade i april förra året. Nu tappar byrån också kunden Comhem. "Det stod klart redan i september och får inga konsekvenser för oss idag", säger Tom Wendels, vd på Tempel.


För det brutna räkenskapsåret 06/07 gjorde Tempel en vinst på 1 miljon kronor men för 07/08 gick byrån back med 400.000 kronor. Bokslutet sträcker sig fram till april 2008, innan finanskrisen och den efterföljande lågkonjunkturen. Nu tappar byrån kunden Comhem till King.

Byråns två delägare har avböjt att kommentera och Dagensmedia.se har utan framgång sökt Tempels vd, Tom Wendels. Tom Wendels skickar dock ett mejlsvar.

- Framtiden ser bra ut. Vi visste redan i september förra året att vi skulle sluta jobba med Comhem eftersom vi då tackade nej till att delta i pitchen. Det är inget nytt i att samarbetet upphör och får inga konsekvenser för oss idag.

- Tempel och Mikaela & Helena delade på uppdraget; de stod för det kreativa och Tempel för projekt- och produktionsledning. Mycket mer finns inte att säga om saken.

Henrik Widell

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.