Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Söndag20.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Telia pausar Stureplan

Publicerad: 22 Augusti 2008, 07:12
Uppdaterad: 6 December 2015, 16:42

Om knappt två timmar kör Telia ett event på Stureplan med 100 statister som styrs av kommandon från lcd-skärmen på Teliahuset. "Vi vill illustrera framtidens sätt att titta på tv", säger Nils Djurklou, pr-chef på Teliasonera.


Eventet köra två gånger, klockan 11.55 och 13.00. Statisterna ska rätta sig efter olika kommandon som kommuniceras på lcd-skärm som sitter på operatörens huvudkontor nere vid Stureplan i centrala Stockholm.

- Det kan vara kommandon som paus och play. Vi gör det här för att visa upp fördelen med vår digitala tv-tjänst. Vi vill illustrera framtidens sätt att titta på tv på tittarnas villkor, säger Nils Djurklou.

Bakom idén ligger reklambyrån Storåkers.

- Stureplan är en utmärkt plats för kommunikation och vi ser skärmen som en utmärkt plats för vår kommunikation med omgivningen. Vi hade nedräkningen för Iphone på skärmen och vi har kört presskonferenser där journalister fått hörlurar och sedan tittat på skärmen.

Skärmen sitter på ert huvudkontor, vad säger de som sitter bakom skärmen och inte längre har någon utsikt?

- Det vet jag faktiskt inte, själv sitter jag på våning fem och har fortfarande utsikt.

Skärmen ägs av bolaget Atracta och annonsförsäljningen sköts av Adcitymedia.

Ola Eriksson

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.