Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Fredag25.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Telia förlänger med Prime och biffar upp med två nya byråer

Publicerad: 6 Maj 2008, 10:30
Uppdaterad: 6 December 2015, 16:50

Telias nya ramavtal för pr är klara. Prime får fortsatt förtroende som huvudbyrå men får dela kunden med två färska spetsbyråer. "Vi har skapat ett dream team som ska jobba byråöverskridande", säger Nils Djurklou, chef för koncernövergripande pr på TeliaSonera.


Det är Dist och Jung von Matt som tillsammans med Prime bildar Telias pr-ensemble.

- Musik spel och ungdomar är viktiga pr-områden för oss. Dist har speciell kompetens på ungdomar och Jung von Matt har ett helt eget sätt att betrakta pr, de är oerhört kreativa, säger Nils Djurklou.

Även tidigare har Telia haft ramavtal med med fler än en byrå men nu ska byråerna för första gången jobba tillsammans, byråöverskridande.

- Det är lite av ett dream team-tänk där vi grundar med Prime som huvudbyrå och kryddar med den extra kompetensen från Jung von Matt och Dist.

Nils Djurklou vill inte berätta vilka byråer som inte fått nytt förtroende av Telia men klart är att Agency är en av dem.

Henrik Widell

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.