Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

lördag12.06.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Telenors marknadsdirektör slutar efter fyra månader

Publicerad: 12 februari 2008, 08:51
Uppdaterad: 6 december 2015, 16:57

Telenors marknadsdirektör Johan Dennelind slutar efter bara fyra månader för att bli vd på Malaysias tredje största mobiloperatör Digi.


Johan Dennelind tog över tjänsten som marknadsdirektör och affärsområdeschef för konsument på Telenor i oktober förra året efter att den tidigare marknadsdirektören Anders Jensen blivit vd för Grameephone i Bangladesh. Nu slutar även Johan Dennelind för att bli vd på en utländsk mobiloperatören, nämligen Telenorägda Digi i Malaysia.- Det är trist att lämna teamet i Sverige som nu verkligen är på rätt väg. Men ibland blir inte allt som man tänkt sig. Rollen som vd på Digi lockade för mycket helt enkelt, säger Johan Dennelind.

Innan Johan Dennelind tog jobbet som marknadsdirektör på Telenor i Sverige hade han samma tjänst på just Digi. Han tillträder sin nya tjänst den 31 mars.

Uppgifterna som marknadsdirektör tas över av Annica Elmehagen som blir kommunikationschef på Telenor. Affärsområdet konsument tas över av Madelene Josephsson.

Ola Eriksson

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.