Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Söndag20.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Teknikens Världs chefredaktör och Filip Hammar i bilkrock

Publicerad: 29 April 2008, 11:24
Uppdaterad: 6 December 2015, 16:51

Teknikens Världs chefredaktör Daniel Frodin ser fram emot att få leda sitt nya program i TV8. Men han ser inte fram emot att sätta sig i bilen med Filip Hammar igen.- Filip är värdelös på att köra. Han körde in i en kvinna, säger Daniel Frodin, efter att nyligen ha smällt vid ett rödljus i USA.


Dagens Media har tidigare idag berättat att Teknikens Världs chefredaktör Daniel Frodin ska leda det nya programmet Teknikens Värld - Allt om bilen i TV8.

- Det är snart fyra år sedan jag tog över Teknikens Värld. Målet har redan från börjat varit att föra ut vårt varumärke i många olika kanaler, säger Daniel Frodin.

Teknikens Värld levererar sedan tidigare motorsidor till Expressen. Dessutom skriver Daniel Frodin krönikor i Veckans Affärer.

- När man vill veta vilken bil man ska köpa kan man inte bara få reda på det i en tryckt sak som kommer med posten varannan vecka.

Teknikens Världs tv-program ska inte rikta sig till inbitna nördar som vill veta tekniska detaljer om motorn. Programmet ska leverera konsumentjournalistik som alla bilköpare kan förstå.

- Programmet ska vara mer Christer Glenning, en stor förebild, och Trafikmagasinet. Har du körkort ska du förstå programmet.

Daniel Frodin befinner sig just nu på resa i USA ihop med kompisen och Kanal 5-profilen Filip Hammar. I förrgår smällde medieduon vid ett rödljus.

- Vi hade en alldeles ny bil som jag lyckades lura till mig i Alamo. När vi var utanför Asheville i North Carolina körde Filip in i kvinnan framför för att han var så ivrig.

- En sekund tidigare hade Filip suttit och pratat om hur dåligt amerikaner kör.

Ingen kom till skada vid krocken, men polis tillkallades till platsen.

- Det var en mjuk impact så det var ingen fara, säger Daniel Frodin.

Vad körde ni för bil?

- Chevrolet Equinox, en riktig jäkla skithög som inte skulle få bra betyg i vårt program. Den säljs inte i Europa, utan bara i USA.

Fredrik Svedjetun

Chefredaktör och ansvarig utgivare

fredrik@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.