Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag23.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

TCO ställer Sveriges största förslagslåda på Odenplan

Publicerad: 21 Maj 2008, 08:50
Uppdaterad: 6 December 2015, 16:48

I morgon ställer TCO Sveriges största förslagslåda på Odenplan i Stockholm. Målet är att få in 1.000 förslag på hur fackförbundet bör förändras.


Förändrafacket.nus förslagslåda. Projektet facketförändras.nu, som omfattar alla förbund inom TCO, startades i november med reklamfilmer, en sajt och aktiviteter i förbunden. Syftet är att samla in förslag till hur facket kan utvecklas. För att uppmärksamma projektet ytterligare ordnar facketförändras.nu ett event på Odenplan, tillsammans med Acne Creative och eventbyrån Knut Kommunikation. I morgon placeras en 5 x 5 x 5 meter stor förslagslåda på Odenplan.

- På sajten har vi fått jättemånga förslag om att vi bör öka öppenheten och närheten. Många upplever att det saknas hos facken i dag. Det har vi tagit till oss och syftet med det här eventet är att tydligt visa att vi vill ha förslag och föra en dialog med medlemmarna, säger Anna Wahlström-Trygg, projektledare på Facketförändras.nu.

Eventet pågår mellan den 22 och 24 maj, med inbjudna opinionsbildare och andra aktiviteter. Målgruppen är personer mellan 25 och 35 år som studerar eller är nya i arbetslivet. För att få fler förslag lockar förändrafacket.nu med priser till dem som lämnar de bästa förslagen.

Kampanjen fortsätter på webben och med event under Pride och Almedalsveckan.

- Målet är att få in 1.000 förslag under hela året.

Kristin Djerf

kristin.djerf@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.