Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag13.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

TCO får ny kommunikationschef

Publicerad: 20 Februari 2015, 13:14
Uppdaterad: 6 December 2015, 12:12

Lisa Wärn blir ny kommunikationschef på TCO. Hon tillträder den 16 mars.


Hon kommer senast från kommunikationsbyrån Reformklubben. Där har hon haft posten som affärschef med ansvar för offentlig sektor.

Lisa Wärn har även varit både pressekreterare och politiskt sakkunnig till tidigare näringsministern, vice statsministern och centerledaren Maud Olofsson. Hon dessutom tidigare vikarierat som biträdande presschef på TCO.

– Vi har 1,3 miljoner medlemmar och är en stark röst i samhällsdebatten. TCO har nyligen gjort en omsväng med syfte att bli lite smalare, men vassare i de frågor de driver och vill jobba mer med att påverka, säger hon till Dagens Media.

Varför tror du att du blev erbjuden posten?

– Det är nog kombinationen av det jag gjort tidigare. Sen att jag hjälpte TCO som konsult lite förra våren, då de fick lära känna mig som person.

Vilka är de största utmaningarna för TCO i den närmaste framtiden?

– En stor utmaning är att hitta frågor att driva där alla medlemmar känner att de är representerade. Och med det politiska klimat som finns nu tror jag att vi kan vara en bra och konstruktiv samarbetspartner för många eftersom vi är politiskt obundna, säger hon och fortsätter:

– Det här känns oerhört bra. Jag börjar den 16 mars.

Jonas Löfvenberg

jonas.lofvenberg@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.