Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag29.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Taxi Stockholm sponsrar Midnattsloppet

Publicerad: 15 Augusti 2008, 09:12
Uppdaterad: 6 December 2015, 16:43

För tredje året i rad sponsrar Taxi Stockholm Midnattsloppet som äger rum i morgon.


Taxibolaget passar på att exponera sina bilar under loppet. Fem bilar kör före den första löparen och två bilar kör efter den sista löparen under hela loppet. De löpare som enligt sjukvårdspersonalen inte kan ta sig i mål själva får skjuts av Taxi Stockholm och på Götgatan får bolaget en egen kilometer där 25 bilar och förare ska stå och heja på löparna.

- Vi har 1.500 bilar i Stockholm och Midnattsloppet är ett Stockholmsevenemang i city. Vi är en självklar del av stadsbilden så då vill vi vara med där också, säger Kicki Erkers, marknadskoordinator på Taxi Stockholm.

Vid målgången ska Taxi Stockholm också ställa upp en uppblåsbar taxistolpe och där ska finnas taxivärdar som delar ut rabattkuponger. Hur mycket Taxi Stockholm lägger på sponsringen vill inte Kicki Erkers avslöja.

- Vi vill att detta ska vara positivt för löparna, men vi vill så klart också att varumärket ska synas. Midnattsloppet har tidigare gjort mätningar bland löparna kring vilka varumärken de har sett och där har vi legat bra till.

Madeleine Nilsson

Redaktör

madeleine@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.