Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag22.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Tävlingsinriktad kommunikationschef ska lyfta (C)

Publicerad: 9 September 2013, 06:31
Uppdaterad: 6 December 2015, 13:35

Från och med den 1 oktober får Centerpartiet ny kommunikationschef i Ola Spännar. Den tidigare Berghs-läraren efterträder Jenny Persson som slutade i somras.


Ämnen i artikeln:

Centerpartiet

– Det är superspännande. Jag har jobbat med kommunikation väldigt länge, nästan lika länge som jag följt Centerpartiet. Det är två pusselbitar som sätts samman, säger Ola Spännar till Dagens Media.

Ola Spännar har länge varit aktiv i Centerpartiet. Bland annat som vice ordförande för Centerstudenter. Under senaste valet var han ansvarig för Centerns digitala kampanjer. Nu är det snart valår igen.

– Vi har ju ett super-valår framför oss. Och som strategisk kommunikatör kan man säga att ett val är som ett SM i kommunikation.

Centern ligger enligt mätningar under de 6,6 procent de hade förra valet. Hur ska ni försöka locka väljarna?

– Det många som är för snabba med att komma med direktverkande recept. Jag vill få en tydlig och klar överblick innan vi presenterar några lösningar. Men Centerns styrka är att det är ett folkrörelseparti, det är något jag ser fram emot att ta avstamp i.

Gustav Thunander

Ämnen i artikeln:

Centerpartiet

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.