Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Fredag16.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

SVT-producent blir programchef på Eyeworks

Publicerad: 27 Augusti 2013, 06:48
Uppdaterad: 6 December 2015, 13:36

Produktionsbolaget Eyeworks knyter till sig Susanna Jacobsson som ny programchef. Hon kommer senast från SVT där hon bland annat producerade "Allsång på Skansen".


Ämnen i artikeln:

Eyeworks

Susanna Jacobsson har ett förflutet som innehållschef på TV3. Under de senaste åren jobbade hon på SVT där hon var projektledare och producent för bland annat "Allsång på Skansen" och "Mästarnas mästare".

– Jag har fått flera fina jobberbjudanden men Eyeworks erbjöd mig helt nya arbetsuppgifter och utmaningar som jag helt enkelt inte kunde tacka nej till. Jag ser verkligen fram emot att börja jobba på Eyeworks och att bli en del i det som ska flytta fram Eyeworks positioner i branschen, säger Susanna Jacobsson i ett pressmeddelande.

Susanna Jacobsson är produktionsbolagets andra värvning på kort tid. För en tid sedan tillkännagav man att Meters förre utvecklingschef Martina Iacobaeus blir utvecklingschef.

Susanna Jacobsson tillträder sin nya tjänst i januari.

Helen Preutz

Ämnen i artikeln:

Eyeworks

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.