Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag19.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Svenska Spels tillförordnadevd om avhoppen: Tråkigt

Publicerad: 30 April 2008, 07:23
Uppdaterad: 6 December 2015, 16:50

Anders Hägg tillfällig ersättare för avhoppade vdn på Svenska Spel, Jesper Kärrbrink säger om dagens nya avhopp att det är tråkigt. "Självklart är det förknippat med vad som händer i företaget nu", säger han.


- Samtidigt tror jag också att det ligger i deras vågskål att de har varit länge i företaget och kanske vill göra något nytt. Dramatiken är inte så stor.

Mattias Hedlund säger att den nya inriktningen är en direkt orsak till varför han lämnar, det är väl ett problem?

- Vi har fått ett uppdrag av vår ägare och nu måste deras representanter tillsammans med styrelsen se på hur vi går vidare med det här.

Margereta Winberg är ny styrelseordförande i Svenska Spel och har sagt att företagets reklam skulle kunna användas i avskräckande syfte. Finansministern Anders Borg uttalade sig i april och uttryckte då en önskan att Svenska Spel skulle bli mer som Systembolaget när det handlade om socialt ansvar.

Är det inte frågan om en kursändring?

- Det kan det säkert bli men frågan är vilken tolkning man lägger i orden. Det finns många tolkningar och där i ligger problematiken. Den ska vi reda ut och göra klart för alla vad som händer och vad vi ska göra i framtiden.

Henrik Widell

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.