Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag29.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Svenska spel julhälsar med träslöjd

Publicerad: 28 November 2008, 04:48
Uppdaterad: 6 December 2015, 16:35

Från och med idag kan du skicka en digitalt träslöjdad julhälsning hos Svenska Spel. Kampanjen är en del i Triss stora julkampanj och har tagits fram av Trackster.


På Svenska Spels kampanjsajt Slöjdsalen.se kan besökarna tillverka julhälsningar i en digital träslöjdssal. Precis som på mellanstadiet löder du med skakig hand in din hälsning i allt ifrån skärbrädor till träskor.

- Vi ville nå ut på ett nytt sätt och öka spridningen av Triss. Innan man kan skicka digitala Trisslotter får det här fungera som interaktiv julhälsning och oväntad upplevelse, säger Charlotte Burlin, försäljnings- och marknadschef, Svenskaspel.se.

Idén bygger på det lite oväntade att "plötsligt händer det". Charlotte Burlin berättar att kampanjen är ett sätt att optimera marknadsföringen på Internet då Svenskaspel.se har en begränsad marknadsföringsbudget.

Idag skickar Svenska Spel ut en julhälsning till befintliga spelare med erbjudanden och tips om kampanjsajten.

- Därefter hoppas vi såklart att hälsningen sprider sig vidare hos deras vänner och bekanta och i slutändan att vi får fler kunder.

Arbetsgrupp på Trackster: Projektledare: Cia JonssonProduktionsledare: Frida HemstadAD: Kristina Larsson/Anders LidellCopy: Björn CollianderProgrammering: David Rubarth

Helena Engelbrecht

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.