Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag01.12.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Svenska Spel hittar chef hos Carlsberg

Publicerad: 21 December 2010, 12:21
Uppdaterad: 6 December 2015, 15:27

Annika Ferm blir ny informationsdirektör på Svenska Spel.


Ämnen i artikeln:

Svenska Spel

– Svenska Spel känns som ett spännande företag med ett starkt och unikt varumärke och många välkända och omtyckta produkter. Att fortsatt kombinera positionen som ansvarsfullt spelbolag med ett affärsmannaskap är också en inspirerande uppgift, säger Annika Ferm i ett pressmeddelande.

Hon kommer närmast från ett jobb som csr-chef på Carlsberg. Innan det var hon kommunikationsdirektör på Cision, men fick gå efter en omorganisation i slutet av 2008. Hon har dessutom varit marknadschef på OMX.

Svenska Spel har under den senaste tiden drabbats av flera avhopp från informations- och kommunikationsavdelningen. Bland annat har kommunikationsdirektören Andreas Jansson gått till Röda Korset medan marknadsdirektören Thomas Agrell fick sparken i somras.

– Det blir också en stor utmaning framåt att tydligt kommunicera vårt uppdrag, hur marknaden ser ut och att lyfta fram frågor som vi tycker är viktiga vid en eventuell ny spelreglering, säger Annika Ferm, som tar plats i Svenska Spels ledningsgrupp.

Martin Schori

Ämnen i artikeln:

Svenska Spel

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.