Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag23.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Svenska kyrkan byter Lutherhjälpen mot Hela världen

Publicerad: 20 November 2008, 08:59
Uppdaterad: 6 December 2015, 16:35

Svenska kyrkan slopar Lutherhjälpen för att bli tydligare med sitt internationella arbete. Nya Hela världen presenteras i en dagspresskampanj, signerad Happy.


Svenska kyrkan slutar använda namnen Lutherhjälpen och Svenska kyrkans mission om sitt internationella arbete. Hädanefter heter det Hela världen.

- Lutherhjälpen och Svenska kyrkans mission uppfattas ofta som verksamheter som ligger vid sidan av Svenska kyrkan. Nu kraftsamlar vi för att visa att det internationella arbetet är en del av kyrkans verksamhet, säger Hans Josefsson, projektledare för förändringsarbetet på Svenska kyrkans.

Svenska kyrkan berättar om förändringarna med helsidesannonser i dagspress under två veckor, med budskapet Svenska kyrkan vill förändra världen. Den här veckan informerar kyrkan om förändringarna inom Svenska kyrkan. Till helgen handlar det om vad kyrkan gör i sitt internationella arbete, med fokus på klimatet.

Forsman & Bodenforsbyrån Happy ligger bakom kampanjen.

Svenska kyrkans dagspressannonser.

Kristin Djerf

kristin.djerf@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.