Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Söndag31.05.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Svensk får toppjobb hos Goodby, Silverstein & Partners

Publicerad: 19 Oktober 2010, 05:43
Uppdaterad: 6 December 2015, 15:35

Anders Gustafsson lämnar CP+B i Sverige för att bli kreativ chef hos Goodby, Silverstein & Partners i San Francisco.


Ämnen i artikeln:

Crispin Porter Bogusky

– Det känns jättekul. Jag har fått ganska många erbjudanden det senaste halvåret men när Goodby ringde behövde jag inte fundera länge. De tillhör det absoluta topplagret av världens byråer och det är också en byrå där jag kan komma in och börja producera med en gång, säger Anders Gustafsson.

Goodby, Silverstein & Partners tappade nyligen sin kreative chef och behövde av den anledning skaffa fram en ersättare snabbt. Valet på föll på Anders Gustafsson men de amerikanska reklambyråcheferna höll på att få slag när han inte kunde komma över förrän efter jul.

– Det fungerar lite annorlunda i USA. Där utgår de ifrån att man kan byta jobb inom två veckor. Att det ska ta flera månader tycker de är lite sjukt. 

Vem ersätter dig på CP+B?

– Det är inte riktigt klart men på den här byrån sker en stor och ständigt pågående nyrekrytering så de har nog redan ett antal namn på listan.

Henrik Widell

Ämnen i artikeln:

Crispin Porter Bogusky

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.