Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag27.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Sven Stojanovic till Meter

Publicerad: 11 Februari 2011, 08:34
Uppdaterad: 6 December 2015, 15:21

Producenten Sven Stojanovic blir creative director på Meter Television.


Ämnen i artikeln:

Meter

Han har de senaste 15 åren frilansat och har bland annat varit inbladad i produktioner som ”Melodifestivalen”, ”Faddergalan”, ”Guldbaggen”, ”Kristallen”, ”Rockbjörnen”, ”Söndagsparty med Filip & Fredrik – live från New York”, ”Robinson”, ”Sen kväll med Luuk”, ”Hey Baberiba”, ”Söndagsöppet” och ”Minuten”.

– Meter Television AB är landets främsta produktionsbolag med flera av Sveriges mest intressanta program på repertoaren. Och med så många skickliga tv-makare i huset är Meter den självklara platsen för mig.  Jag har alltid ”pushat på” för att driva utvecklingen och flytta fram gränserna, så att vi i Sverige ska ligga i framkant när det gäller just finish och paketering av produktioner. Att Meter nu skapar tjänsten där jag kommer kunna få arbeta med produktionskvalitet, form och design – i bästa tänkbara miljö – är en fantastisk möjlighet, säger Sven Stojanovic i ett pressmeddelande.

Madeleine Nilsson

Redaktör

madeleine@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Meter

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.