Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Söndag20.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Svalt intresse för Aschbergs Flygplatshelvete

Publicerad: 28 November 2008, 09:09
Uppdaterad: 6 December 2015, 16:35

I dag släpps Robert Aschbergs bok Flygplatshelvetet. "Alla flygplatser är lika förjävliga allihopa", säger han till Dagens Media.


Robert Aschberg, till vardags arbetande styrelseordförande i tv-produktionsbolaget Strix, är redaktör till boken Flygplatshelvetet. Boken är en satir som tar fasta på upplevelsen av långa köer, förseningar, skitmat, trånga sittplatser och bortslarvat bagage, som kan drabba affärsresenären.

Varför behövs boken?

- Tja, för att det är bra med skämtböcker, säger Robert Aschberg.

Vilken flygplats är värst?

- Alla flygplatser är lika jävliga. Jag försöker i största möjliga mån att undvika flyga. Jag åker hellre tåg så man slipper trängas och jävlas. Min personliga favorit är dock Bromma, det är världens bästa flygplats.

Boken ges ut av förlaget Kalla Kulor, som i onsdags skickade ett pressmeddelande som förkunnade att förhandsintresset varit mycket stort. Men en nyhetssökning i Presstext och Mediearkivet på bokens titel visar att ingen hittills har skrivit om den.

Vad är dina förväntningar på hur boken ska sälja?

- Det överlåter jag åt förläggaren. Jag är konstnär, jag ägnar mig inte åt siffror, säger Robert Aschberg.

Fotnot:

Efter artikel publicerats vill Kalla Kulors vd Hans-Olov Öberg göra följande klargörande:

Förhandsintresset från bokhandeln har varit MYCKET stort. Vi har bara haft fler förhandsbeställda exemplar av någon av våra titlar vid ett tillfälle, och det var - häpp! - när Robert släppte sin förra bok, Telefonförsvararen,förra hösten.

Erik Wisterberg

erik@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.