Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Söndag20.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Surfa på DN På Stan - på stan

Publicerad: 14 April 2008, 13:22
Uppdaterad: 6 December 2015, 16:52

I helgen går det att surfa på nya DN På Stans sajt på jätteskärmen på Stureplan. Eventet är del av Dagens Nyheter reklamkampanj för nylanserade nöjesbilagan På Stan.


Kampanjen går utomhus i busskurer och tunnelbanan, i DNs egna medier, på webben och mobila sajter och på bio. Biofilmerna är inspelade utanför den biograf de visas i (se en av filmerna nedan).

- Poängen med kampanjen är att trycka på det lokala och interaktiva. Oavsett var man befinner sig kan man söka och få förslag på restauranger och andra nöjen i Stockholm, säger Dagens Nyheters marknadschef Annika Wink.

Budskapet på utomhusaffischerna är anpassat till platsen de är placerade på. På vissa av affischerna finns en datormus och en bildskärm, för dem som vill testa att söka på sajten. På fredag och lördag ordnar På Stan ett event på Stureplan i Stockholm, med tävlingar och möjligheten att söka på sajten pastan.nu på den stora reklamskärmen på Teliahuset.

- Det blir världens största datorskärm.

DN har inte anlitat en reklambyrå för kampanjen utan har plockat ihop en arbetsgrupp av utvalda personer från olika byråer.

- Vi provade en ny variant och anpassade kompetensen efter behovet i den specifika, i stället för att lägga hela uppdraget hos en byrå. Vi är mycket nöjda med resultatet och kommer att fortsätta att arbeta så här. DN jobbar med många olika slags projekt och vi behöver hela tiden olika slags kompetens.

Arbetsgrupp Ad: MagnusLöwenhielm, LiljaLöwenhielmCopy: Johan Nilsson, WatersWidgren TBWAProjektledare: Anna Sjöberg, Tackolov. Originalare/formgivare:Marianne Miskar, Mussi Rosander, TackolovProduktionsledare: Karolina Strömgren, Tackolov Webbdesign: Mikael Sonnenberg, TackolovByråproducent: Camilla Geijer, Anotherproduction Regissör: Maurizio Molinari, ForsbergsFilmproduktion: ForsbergsMedia: Joakim Regeheim, Scream

Kristin Djerf

kristin.djerf@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.