Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Fredag25.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Studio Virtanen fortsätter

Publicerad: 9 April 2008, 05:55
Uppdaterad: 6 December 2015, 16:52

Det blir en fortsättning på Fredrik Virtanens talkshow Studio Virtanen på TV8 i höst. - Det vore dumt att sluta när det går så bra, säger Fredrik Virtanen


För ett par veckor sedan flaggade Fredrik Virtanen för att det var dags att lägga ner Studio Virtanen. Men i morse berättade han i Mix Megapols morgonshow att det blir en fortsättning av programmet.

- Mitt i säsongen var jag trött på det, men nu känns det som att jag kan tända till igen. Jag är som en indieversion av Anders Lundin, säger Fredrik Virtanen till Dagens Media.

I höst fortsätter programmet, men i en annan form än tidigare.

- Det blir inte samma tonvikt på nutida populärkultur. Det nya programmet blir festligare och roligare och mer av ett traditionellt underhållningsprogram.

Fredrik Virtanen behåller även sin sida i Aftonbladet i höst, och eventuellt blir det mer skrivande i Aftonbladet.

- Eftersom jag slutar producera Studio Belinda blir det mer tid till skrivande och till att skriva klart min roman. I höst blir det tv, tidning och bok. Det känns bra.

Sista programmet för säsongen av Studio Virtanen sänds den 8 maj. Precis som förra året återuppstår dock programmet under en vecka under i sommar, och sänds från Marstrand seglingstävlingen Match Cup Sweden.

Kristin Djerf

kristin.djerf@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.