Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Stormare och Åkerlund i Mariestads reklamfilm

Publicerad: 11 maj 2009, 04:35
Uppdaterad: 6 december 2015, 16:26

Jonas Åkerlund står för regin medan Peter Stormare sköter livsnjuteriet. Det är receptet i Mariestads nya reklamfilm. <b>Se filmen på Dagensmedia.se</b>


Spendrups introducerade för ett par år sedan reklamtemat "dricks av livsnjutare sedan 1848" för sitt premiummärke Mariestads.

Nu lanseras en rad filmer där temat presenteras i ny skepnad med kända livsnjutare som huvudpersoner. Först ut är en av Sveriges få Hollywoodstjärnor Peter Stormare.

- Peter Stormare och Mariestads personligheter passar väldigt bra ihop. De är sympatiska med stark livsnjutarådra och hög kvalitetskänsla, och vi är väldigt glada att Peter har valt att samarbeta med oss, säger Erik Jarnsjö, marknadschef för öl på Spendrups.

Enligt Spendrups är detta första gången som Peter Stormare gör reklam i Sverige.

I reklamfilmen, regisserad av Jonas Åkerlund, presenteras även Mariestads nya förpackningsdesign. Samtliga Mariestadsprodukter får nytt utseende. Filmen går upp den 11 maj och ska synas i TV3, Kanal 5, TV6, Kanal 9 och Discovery.

Erik Wisterberg

erik@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.