Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Fredag18.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Stormare gör diktreklam för TV8s VM-kval

Publicerad: 14 Augusti 2008, 08:18
Uppdaterad: 6 December 2015, 16:43

Peter Stormare gör reklam för TV8s sändningar från VM-kvalet i fotboll, genom att göra en fri tolkning av Rudyard Kiplings dikt Om. "Han flögs in från LA exklusivt för det här", säger Johanna Öberg, försäljnings- och marknadschef på TV8. <b>Se filmen på Dagens Media.</b>


Reklamfilmen är 30 sekunder lång och kretsar kring Peter Stormare som i fotbollsmiljöer, med teaterstämma, talar om mod och om att stå stark när andra sviktar.

- Peter Stormare är ett stort fotbollsfan. Vi ser honom som en representant för svensk framgång och nu hoppas vi förstås att det ska gå lika bra för det svenska landslaget, säger Johanna Öberg.

Var det svårt att få honom att ställa upp på det här?

- Nej, förutom att han är ett fotbollsfan så visade det sig att han också är ett stort fan av TV8. Han tycker att det är modigt att satsa på kvalitet så han blev glad med vår förfrågan. Han flögs in från L.A exklusivt för det här.

Reklamfilmen går upp på tv den här veckan . Utomhus och print börjar vecka 35 och ska pågå fram till debn sista kvalmatchen 11 oktober. Reklamfilmen är gjord av Viasats inhousebyrå i London, Creative Service.

Henrik Widell

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.