Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag30.11.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Storåkers blir vd för Bukowskis

Publicerad: 11 Maj 2010, 19:47
Uppdaterad: 6 December 2015, 15:51

Michael Storåkers, som nyligen lämnade över vd-posten i McCann Nordic, blir chef för auktionsfirma.


Michael Storåkers sitter sedan i höstas i Bukowskis styrelse och ledningsgrupp. Han är dessutom delägare i företaget. Nu blir han alltså vd och koncernchef för auktionsfirman, men behåller sin roll som styrelseordförande i McCann Nordic.

– Jag känner att det är dags att prova på något nytt nu, samtidigt som jag har kvar en långsiktig roll på McCann, skriver han i ett mejl till sina kunder.

Tidigare i år - i mars - lämnade Michael Storåkers över vd-skapet i McCann Nordic till Telenors förra varumärkesdirektör Anne Årneby.

– Jag känner två saker, dels att de begåvade ledare och medarbetare vi har i gruppen ska få växa och ta utökat ansvar, dels att personer vi tillfört skall ges större utrymme i sina roller, fortsätter Michael Storåkers.

Han avslutar:

– Jag är oerhört stolt över vad alla i gruppen bidrar med och de kunder vi har fått förtroendet att arbeta med. Efter förra årets städperiod är vi inne i en period där alla bolag levererar fantastiska kreativa resultat och där varje bolag levererar långt över budget.

Martin Schori

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.