Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag26.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Stockholmspaketet tarchef från Cape Media

Publicerad: 7 Maj 2008, 15:17
Uppdaterad: 6 December 2015, 16:50

Cape Medias försäljningschef Jascha Buckholt blir chef för Stockholmspaketet, som omfattar Dagens Nyheter, Expressen och Stockholms City.


- Jascha har bred erfarenhet från kundsidan och från att ha drivit säljbolaget Cape Media. Han har också en kombination av drivkraft att genomföra saker snabbt och analysförmåga, som är bra för det här jobbet, säger Henrik Stangel, försäljningsdirektör på Dagens Nyheter.

Jascha Buckholt är delägare och ansvarig för försäljning och affärsutveckling på Cape Media. Han tillträder sin nya tjänst i augusti.

Stockholmspaketet har varit utan chef i nästan ett år. Under våren har försäljning av rese- och nöjesannonser lyfts ur paketet och sköts separat av de olika tidningarna.

- I dag är Stockholmspaketet ett renodlat detaljistpaket. Vi har arbetat med att utveckla paketet och ser att vi kan få ut mycket mer på detaljistmarknaden. Inom nöje och resor kan vi inte komma upp till samma siffror.

Kristin Djerf

kristin.djerf@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.