Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Stig-Björn Ljunggren till Sund

Publicerad: 20 februari 2008, 12:14
Uppdaterad: 6 december 2015, 16:56

(s)-märkte statsvetaren Stig-Björn Ljunggren tar klivet in i Sunds Public Affairs-enhet. Där ska han jobba med omvärldsbevakning och politisk rådgivning på deltid.


- Vi skrev på avtalet vid lunch i dag, säger Peter Erikson, partner i Sund Kommunikation och ansvarig för byråns Public Affairs-verksamhet.

Vad kan Stig-Björn bidra med?

- Vi har ett flertal konsulter med en borgerlig bakgrund. Nu breddar vi vår kompetens och tar in en person som är knuten till socialdemokratin.

Peter Erikson och Stig-Björn Ljunggren har tidigare jobbat ihop på Rikta i slutet på 90-talet.

Vilka typer av kunder ska han jobba med?

- Vi har ett flertal kunder som påverkas av mycket politiska beslut, inom till exempel dagligvaruhandeln och energisektorn. Han ska hjälpa till med bland annat analyser och omvärldsbevakning, säger Peter Erikson.

Peter Erikson gick in som partner i Sund i somras med uppgift att bygga upp en Public Affairs-enhet. Han har tidigare rekryterat Christian Ekström från Skattebetalarnas förening, som också har ett förflutet på Prime.

Martin Schori

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.