söndag5 februari

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Stenbeck går medietränad till Adaktusson-intervju

Publicerad: 28 februari 2007, 12:28
Uppdaterad: 6 december 2015, 17:10

I morgon kväll gör Lars Adaktusson en exklusiv intervju i TV8 med Kinneviks huvudägare Cristina Stenbeck. Roger Magnergård, ny presschef på Försvarsmakten, har under hösten medietränat Cristina Stenbeck.


FS

Fredrik Svedjetun

fredrik@dagensmedia.se


Det är Politikerbloggen.se som i dag berättar att Roger Magnergård har medietränat den medieskygga Kinneviksägaren Cristina Stenbeck.

- Jag har träffat Cristina Stenbeck och medietränat henne vid två tillfällen, säger Roger Magnergård till Dagens Media.

Vad fick hon hjälp med?

- Om hon vill prata om det får hon berätta om det. Jag kan inte prata om kunder som jag har haft.

Roger Magnergård har tidigare arbetat som reporter på bland annat TV8, TV4 och Svenska Dagbladet. Han rekryterades nyligen till tjänsten som presschef på Försvarsmakten, efter att ha arbetat en tid som frilans och medietränare.

På frågan om det var han som fixade in Cristina Stenbeck i Adaktussons program, svarar Roger Magnergård:

- TV8 är en nyhetskanal som ägs av Kinnevik. Jag tror att du har svaret där snarare.

Intervjun som sänds i MTG-kanalen TV8 i morgon är Cristina Stenbecks första längre, öppenhjärtiga studiointervju, enligt ett pressmeddelande från TV8.

Cristina Stenbeck ska prata om både professionella och privata frågor, bland annat om hur det kändes när hennes far Jan Stenbeck gick bort.

I en tidigare version av artikeln stod det att Roger Magnergård är vän till Lars Adaktusson, vilket Politikerbloggen.se uppger.

Lars Adaktusson säger till Dagens Media:

- Jag har inte pratat med Roger Magnergård på många år. Jag har inget emot honom på något sätt, men han ingår inte i min bekantskapskrets och vi har överhuvudtaget aldrig umgåtts privat. Jag hade heller ingen aning om att han hade arbetat med henne (Cristina Stenbeck).

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev