Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

onsdag21.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Starskychef tar över på McCann-byrå

Publicerad: 13 januari 2009, 05:41
Uppdaterad: 6 december 2015, 16:24

Starskys grundare Anders Nyström blir ny vd på McCanns designbyrå Jensen Pamp McCann. Ambitionen är att bli störst på digitala gränssnitt.


Anders Nyström grundade webbyrån Starsky och var vd när Storåkers McCann köpte Starsky i maj förra året. Sedan dess har han varit vice vd och digital strateg i MRM Starsky.

- Jensen Pamp McCann har haft en kraftig tillväxt och nu vill vi stärka den digitala kompetensen. Anders Nyström är en av de bästa digitala strategerna på den svenska marknaden, och har dessutom erfarenhet av rollen som vd, säger Michael Storåkers, koncernchef på McCann.

Den tidigare vd:n, Jens Pamp, är kvar i byrån som varumärkesstrateg och kundansvarig.

Anders Nyström fortsätter som strateg för vissa av MRM Starskys kunder, främst Vattenfall och SEB.

- Eftersom Anders är kvar som strateg får vi en ännu bättre hävstång av vårt köp av Starsky, säger Michael Storåkers.

Jensen Pamp McCann startades 2006 av Nils Jensen, Jens Pamp och McCann. Bland kunderna finns bland annat Telia, Lantmännen, Göteborgskex och Sida. I dag jobbar 16 personer på byrån. Omsättningen offentliggörs inte, men planen är att fortsätta växa.

- Vi har en uttalad ambition att växa när det gäller vårt erbjudande, men jag vet inte än vad det kommer att innebära för storleken på byrån. Jag kommer jobba mycket med att utveckla samarbetet mellan byråerna inom McCann-nätverket, säger Anders Nyström.

Kristin Djerf

kristin.djerf@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.