onsdag29 mars

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Starcom-veteran tar över Agent Interactive

Publicerad: 17 september 2008, 10:01
Uppdaterad: 6 december 2015, 16:40

Starcom-avhopparen Peter Kusoffsky är nu vd på Agent Interactive. Hans mål är att fördubbla omsättningen i år.


MS

Martin Schori


Peter Kusoffsky lämnade mediebyrån i samma veva som vdn Patrik Sandberg, i februari i år. Han var senast Starcoms nordisk inköpschef samt en av delägarna. Sedan dess har han pekats ut som aktuell för ett antal positioner inom mediabranschen.

Peter Kusoffsky Men nu har han alltså axlat vd-rollen på Agent Interactive, ett företag som erbjuder resultatbaserad internetmarknadsföring.

- Det är en intressant bransch och ett företag som växer fort. Jag har varit med om en sådan resa förut och ska försöka säkerställa att Agent Interactive fortsätter att växa snabbt och bredda sitt produktutbud, säger Peter Kusoffsky.

Vad ska du göra?

- Vi har hittat ett hål som verkar bli större att fylla. Vi ska hitta nya kunder eller leads till våra uppdragsgivare, att få konsumenter att köpa saker av dem eller söka mer information om dem. Det som skiljer oss åt jämfört med andra är att vi endast tar betalt för det som ger resultat, för den faktiska effekten.

Agent Interactive fördubblade sin omsättning mellan 2006 och 2007. Hur blir det i år?

- En fördubbling igen är rimligt att tro.

Bolaget omsatte 13 miljoner kronor år 2007. Samma år köpte Metros förre koncernchef Pelle Törnberg och Starcom-räven Ulf Sandberg in sig i Agent Interactive.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev