Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag20.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Spray hakar på Rix FMs sommarturné

Publicerad: 18 Juni 2002, 13:06
Uppdaterad: 6 December 2015, 17:15

Internetföretaget Spray väljer i år att göra gemensam sak med radionätverket Rix FM i stället för att som tidigare år åka på en egen sommarturné. Detta delvis för att sänka kostnaderna för turnén.


Spray kommer att representeras av en rosa husvagn på turnén, som besöker 16 orter runt om i Sverige mellan den 27 juni och den 24 augusti. Besökare till Spray-delen av evenemanget kommer bland annat kunna fusk-tatuera sig, spela bingo och skicka gratis sms och digitala sommarhälsningar.

- Vi letade efter någon partner som skulle ut till de orter vi ville besöka och sprang på Rix. De har bra artister som kan komplettera oss på kvällen, då är inte så många intresserade av att prata bredband, säger Sprays informationschef Fredrik Pallin.

Rix FM ställer upp en scen med artistuppträdanden och andra aktiviteter på de besökta orterna, och kommer också att sända radio därifrån.

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.