Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag19.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

SPP tar presschef från Justitiedepartementet

Publicerad: 19 Maj 2008, 12:15
Uppdaterad: 6 December 2015, 16:48

SPP anställde nyligen en kommunikationsdirektör i Theréz Randquist som fick uppdraget att bygga upp en kommunikationsenhet. Nu väljer hon att ta in en presschef.


Rickard Wessman har sedan oktober 2006 jobbat som pressekreterare och politiskt sakkunnig hos justitieminister Beatrice Ask. Dessförinnan har han arbetat med pressfrågor i olika positioner bland annat för finansborgarrådet i Stockholms stad och moderaterna i riksdagen.

- Efter sju år i politiken känner jag att det är rätt läge för mig personligen. Dessutom ska det bli spännande att jobba med ett av Sveriges äldsta varumärken och bygga upp en ny kommunikationskompetens på SPP, säger Rickard Wessman.

På SPP ska han jobba med medierelationer och även med public affairs.

- Pensionsfrågan är ganska publik och har ett stort allmänintresse. Det är viktigt att SPP flyttar fram positionerna i den debatten och profilerar sig.

Rickard Wessman tillträder 18 augusti.

- Det är klart att det känns lite vemodigt. Jag har varit med om en fantastisk resa, både med katastrofval och sedan när vi återtog Stockholms stad och nu sitter i regeringsställning.

Madeleine Nilsson

Redaktör

madeleine@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.