Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag20.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

"Sossarna, sossarna, sossarna"

Publicerad: 13 Mars 2011, 04:59
Uppdaterad: 6 December 2015, 15:18

Håkan Juholt, som väntas efterträda Mona Sahlin, har varit veckans största snackis, enligt Söndagspanelen.


Varje söndag ber dagensmedia.se några branschprofiler att summera veckan som gått – och blicka framåt.

Joachim Berner, styrelseordförande i Christian Berner Invest.

Vad har varit veckans snackis?

– Veckans snackis har varit den nya partiledaren för Socialdemokratiska arbetarpartiet. Helt klart. Men även Anders Wall, som i veckan fyller 80 år. Han började som den yngsta börs-vd:n, och är nu som 80-åring den äldsta börsordföranden. Det är all respekt, tycker jag.

Vad vill du läsa om nästa vecka?

– Då vill jag läsa om att Khaddafi ger upp i Libyen, och sen vill jag läsa mer om Juholt och vad han har för ambitioner och på vilket sätt han vill driva partiet. Det kommer han inte göra än, men man är så klart nyfiken.

– Jag vill också se Michael Storåkers möta kritiken från Anders Wall, som ifrågasatte omgörningen av Bukowskis.

Catrin Rising, presskontakt på Actionaid

Vad har varit veckans snackis?

– Jag tycker att det är svårt att peka ut en sak. Det har pratats mycket om Libyen, och mycket om Håkan Juholt som ny kandidat. Men allt detta har fått hård konkurrens från händelserna i Japan.

Vad vill du läsa om nästa vecka?

– Det är en stor katastrof som hänt i Japan, och jag vet att det är många som dött. Tyvärr kommer vi få läsa om många dödsoffer nästa vecka, men jag hoppas att vi slipper läsa om allt för många dödsoffer. Och sen kanske en glad nyhet, om att våren nu kommer.

Björn Ståhl, kreativ chef på Ingo

Vad har varit veckans snackis?

– Sossarna, sossarna, sossarna. Vad heter han, sade du? Den geniala följetongen Sheen. Och för oss som gillar fotboll - Van Persies horribla utvisning. Han skulle aldrig tagit varningen i första halvlek.

Vad vill du läsa om nästa vecka?

– Skeletten kliver ut ur garderoben - har han betalt tv-licens, haft städhjälp, druckit representationssprit, köpt Toblerone, haft kärlek på jobbet, twittrat något olämpligt? Valberedningen börjar om.

Ardalan Samimi

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.