Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag01.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Sony Ericsson ställer ut Robyns liv

Publicerad: 28 November 2008, 09:52
Uppdaterad: 6 December 2015, 16:35

Superstjärnan Robyn har dokumenterat sin höst med hjälp av en mobilkamera från Sony Ericsson. Resultatet visas nu i en utställning. "Vi är oerhört stolta över detta", säger Gustaf Brusewitz, pr-ansvarig, Sony Ericsson Norden.


Robyn är utan tvekan en av Sveriges absolut hetaste pop-exporter just nu. Under hösten har bland annat ett bejublat uppträdande hos David Letterman och en förbandsturné klarats av. Själv har Robyn dokumenterat sin succéhöst med en Sony Ericsson C905.

- Vi har länge tittat på att få till ett samarbete med Robyn. Hon är en av de allra mest intressanta artisterna i hela världen, säger Gustaf Brusewitz.

I två veckor, med start 4 december, ställs resultatet av Robyns foto-oddyssé ut på Brunogallerian i Stockholm. Bilderna ska även finnas på en kampanjsajt.

- Vi vill peka på att den bästa kameran är den kameran du alltid har med dig. Dessutom visar bilderna i utställningen hur bra kvalitén på bilderna blir med våra bästa mobilkameror.

Senare ska bilderna auktioneras ut. Vinsten skänks till Läkare utan gränser.

Vad betalar ni Robyn för att ställa upp?

- Exakt hur vårt samarbete ser ut kan jag inte gå in på.

Erik Wisterberg

erik@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.