Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag22.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Sofismode och Café bildar allians

Publicerad: 8 Maj 2008, 11:46
Uppdaterad: 6 December 2015, 16:50

Schibsteds modesajt Sofismode.se inleder ett samarbete med killsajten Café.se.- Vi vill att också killarna ska få ett litet hörn av sajten, säger Nina Johansson på Sofismode.


Sofismode.se Cafés artiklar om herrmode ska i fortsättningen läggas upp på Sofismode.se, som hittills har varit helt inriktad på kvinnligt mode.

- Vi kände att vi behövde mer manligt mode på sajten. Vi har fått mycket efterfrågningar från manliga läsare, och även flickvänner som vill ha tips och förslag, säger Nina Johansson, redaktör på Sofismode.se.

Så Sofismode ska i fortsättningen vara en modesajt för både tjejer och killar?

- Ja, vi vill i alla fall inte skrämma bort killarna. Vi vill att också de ska få ett litet hörn av sajten. Sen är ju många tjejer intresserade av även herrmode.

Inledningsvis ska Café förse Sofismode med ett par artiklar i veckan.

- Vi länkar till Café i artiklarna, så de hoppas väl få en del av vår trafik.

Daniel Kjellsson, chefredaktör för Café.se:

- Det är otroligt roligt att få samarbeta med Aftonbladet. Café har snart 20 års erfarenhet av manligt mode och det är alltid kul att få presentera sina spetskunskaper för en bredare publik. På Cafe.se har vi ett superskarpt innehåll och jag ser ingen anledning att inte dela med mig.

Sofismode.se har 300.000-350.000 unika besökare i veckan.

Fredrik Svedjetun

Chefredaktör och ansvarig utgivare

fredrik@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.