Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Söndag29.11.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Söderstadion och Hovet kan få nya namn

Publicerad: 16 Februari 2009, 10:26
Uppdaterad: 6 December 2015, 16:21

Globens namnbyte till Ericsson Globe är bara första steget i Stockholm Globe Arenas nya sponsringsstrategi. Även Hovet, Annexet och Söderstadion kan få nya namn.


Den nya inställningen till samarbeten med näringslivet är en följd av att Stockholm Globe Arenas inte längre är ett kommunalt bolag. Förra året tog eventjätten AEG över ägandet från Stockholms Stad.

- Vi konkurrerar på en global marknad och det är viktigt för oss med starka samarbetspartners. Våra nya ägare jobbar mycket tillsammans med näringslivet, och med namnsponsring, säger Marie Lindqvist, kommunikationschef på Stockholm Globe Arenas.

Nu letar Globe Arenas sponsorer till alla sina arenor. Det innebär att även Hovet, Annexet och Söderstadion får nya namn.

- Vi räknar med namnsponsorer för samtliga arenor, men inga nya avtal är klara ännu, säger Marie Lindqvist.

Före sommaren rekryterades Henrik Berntsson som försäljnings- och affärsutvecklingschef i Globe Arenas. Han kommer senast från TV4.

Kristin Djerf

kristin.djerf@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.